• ElektroPhysik

  MiniTest 7200/7400 FH

  Prijenosni ureÄ‘aj za mjerenje debljine stijenke nemagnetskih materijala koji radi na magnetostatskom principu sa kuglicom, našeg principala ElektroPhysik, Njemačka.

  Ovaj uređaj je veoma pogodan za mjerenje debljine stijenke od stakla, polimera, keramike i sl.

  Posebno je pogodan za primjenu kod neuobičajenih oblika (boce, limenke i slično).

   

  Više o ureÄ‘aju >>

 • Novo!!!  Krautkramer USM 36

  Najnoviji univerzalni ultrazvučni ureÄ‘aja Krautkramer USM 36, našeg principala tvrtke Baker Hughes - Waygate Technologies.

  Kompaktan, robustan, univerzalan, digitalni ultrazvučni ureÄ‘aj koji nastavlja već dokazanu kvalitetu i pouzdanost široko zastupljene USM serije.

  Maksimum što digitalni, konvencionalni ureÄ‘aj može pružiti korisniku!!!

   

  Više o ureÄ‘aju >>

 • USM Go

  USM Go je najlakši i najprijenosniji ultrazvučni defektoskop u ponudi GE. USM Go je dizajniran da olakša produženu upotrebu u najtežim kontrolnim uvjetima u nafti i benzinu, zrakoplovima, strujnim generatorima i automobilskoj industriji.

  Ultrazvučni defektoskopi >>

  Novi UV-filter za LABINO UV-lampe

 

LABINO - Novi UV filter

 U skladu sa kontinuirano povećanim propisima za zdravlje i sigurnost na radu, LABINO je razvio novi jedinstveni UV filter za lampe sa MPXL tehnologijom (PS 135 UV, PH 135 UV i dr.).
Velika prednost novog filtera je što prenosi manje štetnog UV zračenja. Time firma LABINO kontinuirano nastoji provoditi poboljšanja svojih proizvoda, naročito iz perspektive zdravlja i sigurnosti krajnjeg korisnikaNewsletter


Prijavite se za naš newsletter:


© 2024 iDEF d.o.o. Izrada web stranica: Dedal komunikacije