• ElektroPhysik

  MiniTest 7200/7400 FH

  Prijenosni ureÄ‘aj za mjerenje debljine stijenke nemagnetskih materijala koji radi na magnetostatskom principu sa kuglicom, našeg principala ElektroPhysik, Njemačka.

  Ovaj uređaj je veoma pogodan za mjerenje debljine stijenke od stakla, polimera, keramike i sl.

  Posebno je pogodan za primjenu kod neuobičajenih oblika (boce, limenke i slično).

   

  Više o ureÄ‘aju >>

 • Novo!!!  Krautkramer USM 36

  Najnoviji univerzalni ultrazvučni ureÄ‘aja Krautkramer USM 36, našeg principala tvrtke Baker Hughes - Waygate Technologies.

  Kompaktan, robustan, univerzalan, digitalni ultrazvučni ureÄ‘aj koji nastavlja već dokazanu kvalitetu i pouzdanost široko zastupljene USM serije.

  Maksimum što digitalni, konvencionalni ureÄ‘aj može pružiti korisniku!!!

   

  Više o ureÄ‘aju >>

 • USM Go

  USM Go je najlakši i najprijenosniji ultrazvučni defektoskop u ponudi GE. USM Go je dizajniran da olakša produženu upotrebu u najtežim kontrolnim uvjetima u nafti i benzinu, zrakoplovima, strujnim generatorima i automobilskoj industriji.

  Ultrazvučni defektoskopi >>

  UreÄ‘aji za ispitivanje izolacije - ISOTEST Holiday Detector

Uređaji za ispitivanje izolacije - ISOTEST Holiday Detector

UreÄ‘aji ELMED ISOTEST Holiday Detector dizajnirani su za ispitivanje visokog napona u skladu s meÄ‘unarodnim industrijskim standardima. i koriste se ispitivanje izolacije (ne-provodljiva zaštita na provodljivim metalima). Pore, pukotine ili druga oštećenja koja se ne mogu vizualno otkriti, mogu se pouzdano identificirati pomoću impulsa visokog napona.

ISOTEST Holiday Detector pružaju maksimalan kapacitet ispitivanja i sigurnosti, čak i u slučaju vlage, nečistoća ili niske provodljivosti površine. Ispitivanje izolacije visokim naponom provodi se pomoću ekstremno kratkog, unipolarnog impulsa napona. Zbog toga i zbog višestrukog uzemljenja potencijalna opasnost za operatera je minimalna.

Široka paleta ispitnih elektroda (spirale, metlice) omogućuje ispitivanja izolacije na različitim tipovima objekata, npr.:

 • ispitivanje izolacije plinovoda,
 • ispitivanje izolacije različitih industrijskih cjevovoda,
 • ispitivanje izolacije različitih spremnika odnosno kontejnera.

Prospekti u .PDF formatu:Newsletter


Prijavite se za naš newsletter:


© 2023 iDEF d.o.o. Izrada web stranica: Dedal komunikacije