• ElektroPhysik

  MiniTest 7200/7400 FH

  Prijenosni ureÄ‘aj za mjerenje debljine stijenke nemagnetskih materijala koji radi na magnetostatskom principu sa kuglicom, našeg principala ElektroPhysik, Njemačka.

  Ovaj uređaj je veoma pogodan za mjerenje debljine stijenke od stakla, polimera, keramike i sl.

  Posebno je pogodan za primjenu kod neuobičajenih oblika (boce, limenke i slično).

   

  Više o ureÄ‘aju >>

 • Novo!!!  Krautkramer USM 36

  Najnoviji univerzalni ultrazvučni ureÄ‘aja Krautkramer USM 36, našeg principala tvrtke Baker Hughes - Waygate Technologies.

  Kompaktan, robustan, univerzalan, digitalni ultrazvučni ureÄ‘aj koji nastavlja već dokazanu kvalitetu i pouzdanost široko zastupljene USM serije.

  Maksimum što digitalni, konvencionalni ureÄ‘aj može pružiti korisniku!!!

   

  Više o ureÄ‘aju >>

 • USM Go

  USM Go je najlakši i najprijenosniji ultrazvučni defektoskop u ponudi GE. USM Go je dizajniran da olakša produženu upotrebu u najtežim kontrolnim uvjetima u nafti i benzinu, zrakoplovima, strujnim generatorima i automobilskoj industriji.

  Ultrazvučni defektoskopi >>

  ElektroPhysik

ElektroPhysik - Mjerači debljine prevlake

Njemačka tvrtka ElektroPhysik GmbH je jedna od vodećih proizvoÄ‘ača mjernih instrumenata za površinske tehnologije. Tvrtka ElektroPhysik je pionir na polju nerazornog mjerenja debljine prevlaka i kao takva uspješno i kontinuirano unaprijeÄ‘uje i razvija svoje...Opširnije

MiniTest 7200/7400 FH

Prijenosni ureÄ‘aj za mjerenje debljine stijenke svih nemagnetskih materijala koji radi na principu magnetske privlačnosti sa kuglicom, našeg principala ElektroPhysik,...Opširnije


Newsletter


Prijavite se za naš newsletter:


© 2024 iDEF d.o.o. Izrada web stranica: Dedal komunikacije