• ElektroPhysik

  MiniTest 7200/7400 FH

  Prijenosni ureÄ‘aj za mjerenje debljine stijenke nemagnetskih materijala koji radi na magnetostatskom principu sa kuglicom, našeg principala ElektroPhysik, Njemačka.

  Ovaj uređaj je veoma pogodan za mjerenje debljine stijenke od stakla, polimera, keramike i sl.

  Posebno je pogodan za primjenu kod neuobičajenih oblika (boce, limenke i slično).

   

  Više o ureÄ‘aju >>

 • Novo!!!  Krautkramer USM 36

  Najnoviji univerzalni ultrazvučni ureÄ‘aja Krautkramer USM 36, našeg principala tvrtke Baker Hughes - Waygate Technologies.

  Kompaktan, robustan, univerzalan, digitalni ultrazvučni ureÄ‘aj koji nastavlja već dokazanu kvalitetu i pouzdanost široko zastupljene USM serije.

  Maksimum što digitalni, konvencionalni ureÄ‘aj može pružiti korisniku!!!

   

  Više o ureÄ‘aju >>

 • USM Go

  USM Go je najlakši i najprijenosniji ultrazvučni defektoskop u ponudi GE. USM Go je dizajniran da olakša produženu upotrebu u najtežim kontrolnim uvjetima u nafti i benzinu, zrakoplovima, strujnim generatorima i automobilskoj industriji.

  Ultrazvučni defektoskopi >>

  Radiografija

Radiografija je najšire usvojena i najčešÄ‡e korištena NDT metoda.

RT uključuje upotrebu prodirajučih X ili gamma zraka kako bi se ispitalo eventualno oštećenje materijala snimljeno na odgovarajućem industrijskom filmu. Rentgentske cijevi ili radioaktivni izotopi se koriste kao izvori radijacije. Male promjene debljine ili gustoće materijala imaju značajan učinak na jačinu prodirajuće radijacije, prema tome nehomogenosti se na radiografskoj slici prikazuju kao svjetlija ili tamnija područja na filmu.

IDEF nudi kompletan asortiman opreme i potrošnog materijala za industrijsku radiografiju uz maksimalnu podršku. Naša je tvrtka eksluzivni distributer proizvoda tvrtke Waygate Technologies (SEIFERT) za područje Hrvatske i Bosne i Hercegovine. U našem prodajnom programu je i pribor za gammagrafiju.ERESCO-MF4

Također, nudimo kompletni pribor za tamnu komoru, kao i uređaje za automatsko razvijanje flimova.

Naš principal Waygate Technologies (SEIFERT) nudi cijeli spektar rentgenskih sustava za automobilsku,zrakoplovnu i petrokemijsku industriju,
brodogradnju, ljevaonice i ostale industrije. 
Iz proizvodnog programa navodimo samo neke:
ERESCO MF4 serija - pouzdani, prijenosni rentgenski ureÄ‘aji koji su dizajnirani za rad i u najtežim uvjetima. ERESCO MF4 prijenosni rentgenski ureÄ‘aji generiraju visoke doze X-zraka koje omogućuju najkraće vrijeme ekspozicije što se rezultira u većoj produktivnosti.  ERESCO MF4 brošura.pdf
ISOVOLT mobile 160 - konstantna potencijalna tehnologija omogućuje ovom uređaju snagu od 1600 W na max. 10 mA. Uz ovaj generator moguće je izabrati različite tipove rentgenskih cijevi: High Power i Mini-Focus cijevi, panoramske cijevi i cijevi sa posebno malim promjerom. isovolt-mobil.pdf

KOWOLUX iluminatori za ocjenjivanje radiograma, uz konvencionalne koji koriste halogene žarulje, danas u ponudi imamo i iluminatore sa modernom LED POWER tehnologijom koji pružaju znatne pogodnosti korisnicima. Kao prvo, nema potrebe za mjenjanjem žarulja! LED-ovi imaju životni vijek 40.000 sati, uz rad od 8 sati dnevno iluminator sa LED tehnikom možemo koristiti 20 godina. Uz to, KOWOLUX iluminatori sa LED tehnikom imaju slijededeće prednosti: neusporedivo bolji kontrast, manja potrošnja energije, manje zagrijavanje (do 85% manje!!!) i mnogo su tiši. Sve te karakteristike čine radne uvjete ugodnijima i utječu pozitivno na rad operatera, pogotovo u situacijama kada treba pregladati odnosno ocijeniti mnogo radiograma u kratkom vremenu.
KOWOLUX M Leaflet_06_2013.pdf


 Newsletter


Prijavite se za naš newsletter:


© 2024 iDEF d.o.o. Izrada web stranica: Dedal komunikacije